Η ISCO A.E. ιδρύθηκε το 1976 με έδρα την Αθήνα και δραστηριοποιείται στο διεθνές εμπόριο υλικών, μηχανών και γενικότερα βιομηχανικού εξοπλισμού. Αρχικά, η κύρια δραστηριότητα της ISCO A.E. επικεντρωνόταν στην Καπνοβιομηχανία, συνεργαζόμενη με τους σημαντικότερους προμηθευτές μηχανικού εξοπλισμού και υλικών. Με τον καιρό, η γκάμα προϊόντων αναπτύχθηκε και ο τομέας δραστηριότητάς της, επεκτάθηκε σταδιακά, έτσι ώστε να καλύπτει και άλλες βιομηχανίες (Συσκευασίας & Εκτύπωσης, Γραφικών τεχνών, Τροφίμων & Ποτών, Φαρμάκων, κ.α.).

Σήμερα η ISCO A.E. είναι μια εμπορική επιχείρηση, για την εγχώρια και τη διεθνή αγορά, η οποία παρέχει τις υπηρεσίες της στις ανωτέρω βιομηχανίες καλύπτοντας τις αγορές της ευρύτερης γεωγραφικής περιοχής που περιλαμβάνει την Ελλάδα, την Κύπρο, την Τουρκία, τα Βαλκάνια, τη Ρωσία, χώρες CIS και Βαλτικές, τη Μέση Ανατολή και την Άπω Ανατολή, για περισσότερα από 30 χρόνια.

Ένα τμήμα της εταιρείας εξειδικεύεται στην εισαγωγή και προμήθεια καπνών και υλικών, όπως χαρτιών, ειδικών χαρτιών, χαρτονιών, υλικών συσκευασίας, πολυπροπυλενίου, σχιστικής ταινίας και άλλων πρώτων υλών.

Το άλλο τμήμα της, εξειδικεύεται στην παροχή υψηλού επιπέδου βιομηχανικών τεχνικών λύσεων στους παραπάνω τομείς. Συστήματα βιομηχανικού κλιματισμού, Μηχανήματα και εργαστηριακές μονάδες μετρήσεων και ελέγχου, που παρέχονται με το ‘κλειδί στο χέρι’ ή ως ανεξάρτητες μονάδες, δίνουν την καλύτερη τεχνική λύση σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο τιμών.

Αντιπροσωπεύουμε τους κορυφαίους οίκους υλικών και εξοπλισμού στον κόσμο και προσφέρουμε στους πελάτες μας μία μεγάλη ποικιλία ποιοτικών προϊόντων και υπηρεσιών σε διεθνώς ανταγωνιστικές τιμές. Προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας σε πελάτες που απαιτούν τεχνογνωσία καθώς και υψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης πριν και μετά την πώληση, οι οποίοι παραμένουν μακροχρόνια σταθεροί πελάτες της εταιρείας μας.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας στο χώρο, αποδεικνύει ότι η τιμή, η ποιότητα, η δράση και η έγκαιρη παράδοση είναι ύψιστης σημασίας για τους πελάτες μας. Για το λόγο αυτό δίνουμε μεγάλη αξία στη διατήρηση προσωπικού με εμπειρία και επαγγελματισμό.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας και να κάνουμε μια λογική και αποτελεσματική σύνδεση με τους προμηθευτές μας. Επιπλέον, επιδιώκουμε να διευρύνουμε τους ορίζοντές μας με την αποτελεσματική τοποθέτηση των προϊόντων στην παγκόσμια αγορά και να εξασφαλίσουμε την εμπορική ανάπτυξη και την επιτυχία των πελατών, παρέχοντας τις καλύτερες επιχειρηματικές λύσεις για τις ανάγκες τους.