Στην προμήθεια Υλικών η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία και υψηλή απόδοση, συνεργαζόμενη με τους καλύτερους παραγωγούς της διεθνούς αγοράς. Οι εγκαταστάσεις  παραγωγής βρίσκονται στην Ευρώπη και την Ασία. Η δυναμική εφοδιαστική αλυσίδα μας  εξασφαλίζει την έγκαιρη παράδοση στους πελάτες μας και υποστηρίζει αποτελεσματικά όλες τις ζητήσεις.

Η εταιρεία μας διεξάγει συστηματικά έρευνα αγοράς και αναζητά πάντα τις εξελίξεις μέσα στο χώρο των προϊόντων και των εφαρμογών που μας αφορούν.

Από υψηλού επιπέδου λύσεις συσκευασίας μέχρι καθημερινές  βιομηχανικές λύσεις, το φάσμα των προϊόντων μας κατέχει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες για την εκπλήρωση των διαφορετικών σκοπών.

Η λίστα προϊόντων μας αποτελείται από βιομηχανικές πρώτες ύλες που είναι συμβατές με τις σύγχρονες προδιαγραφές. Με κάθε υλικό αναζητούμε παγκόσμιας κλάσης ποιότητα για κάθε εφαρμογή.

Αναζητούμε τέλεια απόδοση των υλικών που προμηθεύουμε σε όλα τα είδη των μηχανημάτων επεξεργασίας του πελάτη. Πρότυπα ποιότητας, λειτουργία , φυσικές και οπτικές παραμέτροι, διεθνή πρότυπα υγιεινής , συσκευασίας και ετικετοποίησης είναι ζωτικής σημασίας παράγοντες για την αποδοχή των προϊόντων μας.

Στις περισσότερες των περιπτώσεων είμαστε σε θέση να παρέχουμε λύσεις για όλες τις κατηγορίες και ανάγκες. Οι άνθρωποί μας είναι έτοιμοι να παρουσιάσουν στους πελάτες μας τις δυνατότητες του κάθε προϊόντος και τα στοιχεία αναφοράς του έναντι στον ανταγωνισμό.

Αν χρειαστεί προσφέρουμε προδιαγραφές ειδικά προσαρμοσμένες σε συγκεκριμένες γραμμές συσκευασίας. Όλα τα υλικά παραδίδονται σε παλέτες συσκευασμένα με πλήρη προστασία από τη μεταφορά και είναι συμβατά με ISPM.

Οι πιστοποιήσεις για  την επαφή με τρόφιμα, την κατακράτηση διαλυτών και την απουσία ΟΒΑ, καθώς και όλα τα υπόλοιπα πιστοποιητικά παραγωγής και μεταποίησης – ISO 9001 , ISO 14001 & OHSAS 18001 , BRC , FSC CoC – καθορίζουν το πλαίσιο για κάθε υλικό που πωλούμε στους πελάτες μας. Όλες οι μονάδες παραγωγής πρέπει να συμμορφώνονται με αυτά τα πρότυπα, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας.

Τέλος, είμαστε έτοιμοι να υποστηρίξουμε τους πελάτες μας με μεθοδική προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων. Η εκτεταμένη χρήση της τεχνολογίας και ο έμπειρος εξοπλισμός στο τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης του κάθε κατασκευαστή εγγυώνται ένα επαγγελματικό προϊόν και ένα σύστημα άριστης ιχνηλάτισης του προϊόντος κατά την παραγωγική διαδικασία. Δεσμευόμαστε με συνέπεια στις προσδοκίες των πελατών μας για την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας σε ανταγωνιστικές τιμές, σε ένα περιβάλλον που προωθεί τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων και των διαδικασιών.

  1. Χαρτί
  2. Χαρτόνι
  3. Ειδικά χαρτιά
  4. Σχιστική ταινία
  5. Εύκαμπτα φιλμ  (MOPP, CPP, BOET & BOPP)
  6. Αλουμινόχαρτο & innerliner
  7. Φίλτρα για τσιγάρα