1. HVACΤα υψηλής ποιότητας, μικροβιολογικά καθαρά τρόφιμα και τα ποτά χρειάζονται ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον παραγωγής.

Με τη χρήση συστημάτων κλιματισμού θερμικού αέρα, επιτυγχάνονται αποστειρωμένες περιοχές παραγωγής για μικροβιολογικά ευαίσθητες τροφές.

  • Επέκταση και προστασία της διατηρησιμότητας των προϊόντων / τροφίμων.
  • Αποκλεισμός της περίπτωσης μολύνσης.
  • Αύξηση της ασφάλειας των προϊόντων μέσω της βελτίωσης των συνθηκών υγιεινής
  • Σταθερή ποιότητα του προϊόντος (φρεσκάδα)
  • Ελεγχόμενη πτώση πίεσης μεταξύ της ζώνης παραγωγής και των upstream εγκαταστάσεων

2. HVAC4. HVAC

3. HVAC