Τα υψηλής ποιότητας, μικροβιολογικά καθαρά τρόφιμα και τα ποτά χρειάζονται ένα απόλυτα υγιεινό περιβάλλον παραγωγής.
Με τη χρήση συστημάτων κλιματισμού θερμικού αέρα, επιτυγχάνονται αποστειρωμένες περιοχές παραγωγής για μικροβιολογικά ευαίσθητες τροφές.
- Επέκταση και προστασία της διατηρησιμότητας των προϊόντων / τροφίμων.
- Αποκλεισμός της περίπτωσης μολύνσης.
- Αύξηση της ασφάλειας των προϊόντων μέσω της βελτίωσης των συνθηκών υγιεινής
- Σταθερή ποιότητα του προϊόντος (φρεσκάδα)
- Ελεγχόμενη πτώση πίεσης μεταξύ της ζώνης παραγωγής και των upstream εγκαταστάσεων