Στην προμήθεια Υλικών η εταιρεία μας διαθέτει μεγάλη εμπειρία και υψηλή απόδοση, συνεργαζόμενη με τους καλύτερους παραγωγούς της διεθνούς αγοράς. Οι εγκαταστάσεις  παραγωγής βρίσκονται στην Ευρώπη και την Ασία. Η δυναμική εφοδιαστική αλυσίδα μας  εξασφαλίζει την έγκαιρη παράδοση στους πελάτες μας και υποστηρίζει αποτελεσματικά όλες τις ζητήσεις.

Η εταιρεία μας διεξάγει συστηματικά έρευνα αγοράς και αναζητά πάντα τις εξελίξεις μέσα στο χώρο των προϊόντων και των εφαρμογών που μας αφορούν.

Από υψηλού επιπέδου λύσεις συσκευασίας μέχρι καθημερινές  βιομηχανικές λύσεις, το φάσμα των προϊόντων μας κατέχει σχεδόν απεριόριστες δυνατότητες για την εκπλήρωση των διαφορετικών σκοπών.

Προμηθεύουμε καινούργιες και μεταχειρισμένες μηχανές. Παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις με το κλειδί στο χέρι και πιο συγκεκριμένα:

1.  Ανάπτυξη του συστήματος
2 . Σχεδιασμός του συστήματος
3 . Εγκατάσταση & θέση σε λειτουργία
4.  Εκπαίδευση και τεχνική υποστήριξη

Όλες οι παραπάνω δραστηριότητες γίνονται από εκπαιδευμένο και έμπειρο τεχνικό προσωπικό και υποστηρίζονται σε παγκόσμιο επίπεδο.

Στον τομέα των φύλλων καπνού συνεργαζόμαστε στενά με τον οίκο ITC ILTD. Η εταιρεία μας είναι υπεύθυνη για τις πωλήσεις και την εμπορία όλων των ποικιλιών που αγοράζει και επεξεργάζεται ο οίκος ITC στις αγορές της Νοτιοανατολικής Ευρώπης, τη Ρωσία, τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή.

Ο οίκος ITC υπήρξε πρωτοπόρος στην καλλιέργεια και την ανάπτυξη των φύλλων καπνού στην Ινδία. Σχεδόν για έναν αιώνα το όνομα ITC Leaf Tobacco είναι συνώνυμο με τα ποιοτικά Ινδικά Καπνά και την απόλαυση του πελάτη σε παγκόσμιο επίπεδο. Επίσης ο οίκος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον αγροτικό τομέα.

Η Ινδία κατατάσσεται:
• 2η στην παραγωγή καπνού
• 3η μεγαλύτερη παραγωγός καπνών Flue Cured
• 2η στις παγκόσμιες εξαγωγές φύλλων καπνού (9% μερίδιο αγοράς σε όγκο και 5% μερίδιο αξίας)

3. LEAF TOBACCO